FAQ

Kan je niet vinden wat je zocht? Grote kans dat je het hier vindt! Anders kan je altijd contact met ons opnemen.

Er zijn meerdere hotels in de directe omgeving. Kijk voor een aanbod van hotels in de buurt op dit overzicht.

Omdat we het concept beachparty wel heel letterlijk nemen en onze outdoor locatie het toelaat, dansen we echt op het strand met fijn zand. Daarnaast is er een gedeelte met verharde (stenen) ondergrond maar ook daar raden we geen dansschoenen aan. Kom lekker op sneakers, flipflops of andere lekker zittende schoenen.

Wanneer het weer heel erg slecht wordt, plaatsen we een grote open overkapping over de beach zodat we alsnog kunnen genieten. Met slecht weer bedoelen we de hele dag flinke regenbuien of wanneer er onweer aangekondigd is. Bij een klein buitje is er een aantal overdekte gedeeltes en hopen we dat deze snel weer overdrijft 😉

Natuurlijk vinden we het jammer dat je zelf niet kan komen. Helaas geven we geen geld terug maar je kan je ticket wel aan iemand gunnen of doorverkopen. De tickets worden gescand bij de ingang van het terrein. Eenmaal gescand is er geen mogelijkheid om voor een tweede keer het terrein op te komen met hetzelfde ticket. Dit is handig om te weten wanneer je je kaartje weggeeft of verkoopt.

Als het zeer slecht weer wordt voorspeld denken we goede alternatieven te bieden door de beach te overdekken door middel van een grote, aan de zijkanten open, overkapping.

Wanneer we als organisatie bij calamiteiten (bijvoorbeeld zeer slecht weer) bepalen om toch het evenement te annuleren, krijgt iedereen die via Latinworld een ticket(s) heeft besteld,  zijn of haar ticketgeld volledig terug.

Een workshop duurt een uur en er wordt wat minder ingegaan op de details en meer op het dansen. Een bootcamp duurt twee uur waardoor er juist wel aandacht geschonken kan worden aan zowel details als het dansen. Bij beide varianten zullen de docenten je de mogelijkheid geven om na afloop te filmen. Zo kan je het altijd terugkijken of verder oefenen.

Je parkeert je auto gratis voor de ingang van het terrein, op letterlijk een steenworp afstand lopen.

Het niveau van de workshops en bootcamps is een open level. Daarmee wordt bedoelt dat een improver t/m een advanced danser dit leuk gaat vinden en aan kan. Echter, je hebt wel minimaal basis ervaring nodig. We gaan er van uit dat iedereen die meedoet aan de workshops en bootcamps de gevraagde ervaring heeft om het niveau aan te kunnen. NB: we kunnen en willen niet controleren of je de juiste ervaring hebt. Het is wel zo netjes naar de andere dansers toe dat je hieraan voldoet.

Als jij van zon, zwemmen, Ibiza sfeer, latin music, cocktails, lekker eten en dansende mensen houdt, dan is deze beachparty ook voor jou superleuk. Houdt er wel rekening mee dat de rode draad, dansen is en dat de meeste mensen ook in eerste instantie daarvoor komen.

Ja natuurlijk! Leuk zelfs. We denken dat iedereen wel houdt van het Ibiza sfeertje met op de achtergrond lekkere latin muziek en dansende mensen. Dus begin maar met uitnodigen!

We kunnen ons voorstellen dat je even wil opfrissen of omkleden na een hele dag in de zon. Er zijn echter geen speciale kleedruimtes maar je kan natuurlijk wel de (gratis) toiletten daarvoor gebruiken.

Dat is iets wat we niet kunnen inschatten. Er zijn geen aparte heer- of aparte dametickets. Wel zullen de docenten zorgen dat er genoeg gerouleerd wordt, indien dat nodig is.

Je hoeft alleen je eigen tentje en slaapspullen mee te nemen.  Deze mag niet groter zijn dan voor maximaal 2 personen. Wij zorgen voor je kampeerplek, sanitaire voorzieningen, stroompunt en uiteraard beveiliging op het terrein.

Het kampeerterrein is een grasveld.

Op zaterdag kan je vanaf 11 uur het terrein op en je aanmelden bij de ticketkassa voor je toegewezen kampeerplek. Kom je op zondag, dan kan dat om 10 uur.

Ja! Er is stroom bij de tent. Dit is echter alleen voor een telefoonlader of een nachtlampje of iets dergelijks. We willen iedereen van stroom kunnen voorzien. LET OP: er wordt stroom gelegd tot aan de tent, zorg dus voor een eigen verlengsnoer (geaard) om de tent in te gaan.

Afhankelijk of je 1 of 2 nachten blijft kamperen. Blijf je alleen zaterdag kamperen, dan dien je uiterlijk op zondag om 13 uur van het kampeerterrein te zijn. Blijf je ofwel zondag óf beide nachten, dan heb je maandagochtend tot na het ontbijt om van het terrein te gaan.

Wil je blijven kamperen? Dan heb je een festival ticket (voor 1 nacht camping) of een festival+ ticket (voor 2 nachten camping) nodig. Deze geeft je het hele weekend toegang tot bootcamps, workshops en parties en uiteraard een kampeerplek. Je hoeft alleen maar je eigen tent (max voor 2 personen) mee te nemen.

Nee, er zijn helaas geen kluisjes aanwezig.

Er is geen pinautomaat (ATM). Bij de ingang kan je je munten wel met pin betalen. Toegang tickets en ontbijttickets kan je alleen contant kopen. Neem dus ook wat contant geld mee.

Nee dat is niet mogelijk. Vanaf de parkeerplaats is het ongeveer 100 meter lopen naar de camping. Houd er dus rekening mee dat je een stukje moet lopen met je spullen.

Ja! Je kan de muntjes kopen bij de ingang en deze gebruiken voor zowel drank als eten (uitgezonderd ontbijt). De muntjes kunnen betaald worden met contant geld en met pin.

Nee, dat is niet mogelijk. De security zal hier ook uitgebreid op toezien.

Ja, zowel overdag als ’s nachts (nachtbeveiliging) is er security aanwezig. Conform wetgeving zijn zij gemachtigd om steekproefsgewijs te fouilleren of inzage te krijgen in tassen.

Aan de deur zijn alle tickets verkrijgbaar (zolang het niet uitverkocht is), behalve festival en festival+ tickets. De prijzen zijn wel hoger dan in de voorverkoop. Een overzicht welke tickets wel beschikbaar zijn aan de deur:

  • party ticket (zaterdag of zondag party)
  • party pass (beide dagen alleen de party)
  • day pass (zaterdag of zondag de hele dag en avond)
  • full pass (het hele weekend toegang zonder camping)

Het reglement met alle algemene regels voor het festival vind je hier.

Nee dit is helaas niet mogelijk.

De munten zijn 3,- per stuk.

Ja, die is er. De minimum leeftijd is 18 jaar. Dit heeft te maken dat er bij evenementen andere regels gelden wanneer er ook kinderen bij zullen zijn.

Titel

Ga naar de bovenkant