KAN IK MET DE AUTO OP DE CAMPING?

Nee dat is niet mogelijk. Vanaf de parkeerplaats is het ongeveer 100 meter lopen naar de camping. Houd er dus rekening mee dat je een stukje moet lopen met je spullen.

WELKE PASS HEB IK NODIG INCL. KAMPEREN?

Wil je blijven kamperen? Dan heb je een festival ticket (voor 1 nacht camping) of een festival+ ticket (voor 2 nachten camping) nodig. Deze geeft je het hele weekend toegang tot bootcamps, workshops en parties en uiteraard een kampeerplek. Je hoeft alleen maar je eigen tent (max voor 2 personen) mee te nemen. [...]

WANNEER MOET IK WEER VAN HET KAMPEERTERREIN AF?

Afhankelijk of je 1 of 2 nachten blijft kamperen. Blijf je alleen zaterdag kamperen, dan dien je uiterlijk op zondag om 13 uur van het kampeerterrein te zijn. Blijf je ofwel zondag óf beide nachten, dan heb je maandagochtend tot na het ontbijt om van het terrein te gaan.

IS ER STROOM BIJ DE TENT?

Ja! Er is stroom bij de tent. Dit is echter alleen voor een telefoonlader of een nachtlampje of iets dergelijks. We willen iedereen van stroom kunnen voorzien. LET OP: er wordt stroom gelegd tot aan de tent, zorg dus voor een eigen verlengsnoer (geaard) om de tent in te gaan.

HOE LAAT KAN IK MIJN TENT OPBOUWEN?

Op zaterdag kan je vanaf 11 uur het terrein op en je aanmelden bij de ticketkassa voor je toegewezen kampeerplek. Kom je op zondag, dan kan dat om 10 uur.

WAT MOET IK ZELF MEENEMEN?

Je hoeft alleen je eigen tentje en slaapspullen mee te nemen.  Deze mag niet groter zijn dan voor maximaal 2 personen. Wij zorgen voor je kampeerplek, sanitaire voorzieningen, stroompunt en uiteraard beveiliging op het terrein.

Titel

Ga naar de bovenkant