over llotb

– the most relaxed outdoor latinfestival in the Netherlands –

UNIEK LATIN WEEKEND

Zon, strand, zwemmen, loungen, workshops, parties, drinks, food, kamperen, beachclub en een hagelwit strand…de ingrediënten voor de vierde editie van het meest relaxte tweedaagse latin outdoor festival: latin lounge on the beach festival 2022! Blok 30 en 31 juli 2022 in je agenda, neem vrij van werk, nodig je dansvrienden uit, pak je tent in en vamos! Dit wil je echt niet missen.

100% BEACHFESTIVAL

Salsa, bachata en kizomba dansen, maar dan met de sfeer en ambiance van Ibiza. Heerlijk relaxed! En op een hagelwit strand natuurlijk. Er is dus geen verharde ondergrond (dansvloer). Dus voetjes in het zand en gaan! We hopen natuurlijk op mooi zomers weer, maar wordt er toch minder weer voorspeld, dan overdekken we de beach met een gigantische tent met open zijkanten. Zo weet je zeker dat alle activiteiten doorgaan!

droomlocatie

Beachclub Brodazz Beach, gelegen aan recratiegebied Bussloo, heeft alle faciliteiten van een echte beachclub op IBIZA maar dan in Gelderland. Een grote beach met zacht zand met luxe lounge inrichting, palmbomen, lounge bedden, waanzinnige bar, heerlijke buiten pizzaovens en nog veel meer. Een echte droomlocatie in de bossen en aan een meer, op een hagelwit strand. Adres: Zandwal 1, Voorst (GLD).

FESTIVALCAMPING

2 dagen, 2 avonden én 2 nachten… blijf zaterdag en (of) zondag slapen op de meest gezellige campsite, direct aan de beach! Na het feest direct je tent in, of nog even wat nadrinken op de campsite. Hoe relaxed is dat? Je krijgt een plek inclusief stroom (!). Fris en fruitig aan de dag beginnen? Uiteraard hebben we gezorgd voor warme douches en staat er beide ochtenden een heerlijk ontbijtbuffet voor je klaar.

WORKSHOPS VOLGEN

Zowel op zaterdag als op zondag, zijn er overdag workshops. Het niveau van de workshops is open level maar een basis van de gegeven dansstijl is wel noodzakelijk. Er wordt onderling gerouleerd maar wil je liever samen dansen, geen probleem. We proberen ieder jaar een aantrekkelijk programma met workshops samen te stellen. De docenten die we uitnodigen behoren tot de absolute top van Nederland en daar buiten.

Eten & drinken

We zullen goed voor je zorgen! Naast de heerlijke cocktails kun je voor de inwendige mens terecht bij onze outdoor ‘Cocina’. Zoals ieder jaar worden de heerlijke pizza’s (ook vegetarisch) weer vers voor je gemaakt en klaargemaakt in de buitenoven. Daarnaast komen de meatlovers ook aan hun trekken bij onze BBQ. Je koopt je drankjes en eten met munten die bij de ingang verkocht zullen worden.

vorige edities

– what you missed or what you helped make legendary –