LATIN BEACHFUN

UNIEK LATIN WEEKEND

Zon, strand, zwemmen, loungen, bootcamps, workshops, parties, drinks, food, kamperen…en dat alles op een hagelwit strand. Waan je op Ibiza! De derde editie van het meest relaxte tweedaagse latin outdoor festival in Voorst Gelderland (nabij Apeldoorn) op een droomlocatie in de bossen aan een meer. Dat maakt LLOTB uniek! Blok je agenda, neem vrij van werk, pak je tent in en go!

EEN ECHT BEACHFESTIVAL

Bij LLOTB draait het om de liefde voor latin dance die we allemaal delen maar dan met de sfeer en ambiance van Ibiza. Heerlijk relaxed! En op een beach natuurlijk. Dus voetjes of met je flip flops in het zand en gaan! We hopen op het mooie weer van editie 2018 maar wordt er toch minder weer voorspeld, dan overdekken we de beach met een gigantische tent met open zijkanten. Zo weet je zeker dat alle activiteiten doorgaan!

SLAPEN OP DE CAMPSITE

2 dagen, 2 avonden én 2 nachten… blijf zaterdag en (of) zondag slapen op de meest gezellige campsite, direct aan de beach! Na het feest direct je tent in. Hoe relaxed is dat? Je krijgt een plek inclusief stroom (!). Fris en fruitig aan de dag beginnen? Uiteraard hebben we gezorgd voor warme douches en staat er beide ochtenden een heerlijk ontbijtbuffet voor je klaar.

FOOD SPECIALS

OUTDOOR KITCHEN

De outdoor kitchen crew van Brodazz Beach zorgt net als vorig jaar voor een fantastisch menu. De legendarische pizza’s uit de houtgestookte ovens ontbreken niet en worden weer vers voor je bereid. Ook zijn er vegetarische gerechten verkrijgbaar. Geen honger meer? Tijd voor de social dance on the beach!

BREAKFAST ON THE BEACH

Begin je llotb-ochtenden goed! Geniet zowel op zondag als op maandag van het uitgebreide ontbijtbuffet, op het strand. Of je bent blijven slapen op het terrein of dat je gewoon van thuis komt, iedereen is welkom om de dag goed te beginnen met een stevig ontbijt. Enjoy!

COCKTAILBAR

Bij een beachfestival mogen zomerse drankjes niet ontbreken. In de outdoor cocktailbar worden de allerlekkerste cocktails vers voor je klaargemaakt, gewoon waar je bij staat. Onze flairtenders zullen je hun flitsende kunsten laten zien en je verrassen met de meest trendy cocktails van dit moment.