Over LLOTB

Festival voor Latinlovers

Zon, strand, zwemmen, loungen, workshops, parties, drinks, food, kamperen, beachclub en een hagelwit strand…de ingrediënten voor het meest relaxte tweedaagse latin outdoor festival: Latin Lounge on the Beach! Blok 27 en 28 juli 2024 in je agenda, neem vrij van werk, nodig je dansvrienden uit, pak je tent in en Vamos! Dit wil je echt niet missen.

 

———————————————————————————————
BELEEF HET IBIZA VAN GELDERLAND
———————————————————————————————

Beachclub Brodazz Beach, gelegen aan recratiegebied Bussloo, heeft alle faciliteiten van een echte beachclub op IBIZA maar dan in Gelderland. Een grote beach met zacht zand met luxe lounge inrichting, palmbomen, lounge bedden, waanzinnige bar, heerlijke buiten pizzaovens en nog veel meer.

 

———————————————————————————————
DANSENDE KRACHT ACHTER LLOTB
———————————————————————————————

Salsashakers Dance Company organiseert in samenwerking met Brodazz Beach het jaarlijkse festival, Latin Lounge on the Beach. Ook wel LLOTB genoemd. De dansschool is gevestigd in Zutphen en geeft salsa- en bachatalessen. Met een groot netwerk van docenten voor de workshops en DJ’S wordt iedere editie de line-up nauwkeurig samengesteld.

 

———————————————————————————————
IEDERE EDITIE EEN ANDER SMAAKJE
———————————————————————————————

Iedere editie geven we een thema aan LLOTB. Gewoon omdat we dat leuk vinden. We laten dat terugkomen in het decor, de workshops (zover dat kan) én in het eten en drinken. Dit jaar is het thema: Havana Nights! Denk aan kleur, oude auto’s, rum, tropisch eten en nog veel meer. Mis deze editie dus niet.

Heel gaaf evenement!! Alles wat een feest mooi maakt is er. Sfeervolle locatie met de voetjes in het zand. Goeie dj’s, Top workshops & goede organisatie.

MIRIAM, GELDERLAND

Geweldig feest! We komen uit Breda en voelden ons meteen op ons gemak! Dansen zoals het bedoeld is: gezamenlijke passie, geen onderlinge concurrentie!

FLOOR, NOORD BRABANT

Super locatie, leuke mensen en leuke mensen die lesgeven. Top personeel echt een aanrader ook al is het verder rijden.

KIKKIE, LIMBURG