Veel gestelde vragen

Algemeen

Gaat LLOTB door met slecht weer?

Het antwoord is JA. We zijn van mening dat we met het aantal overkappingen op het terrein, voldoende maatregelen hebben genomen bij een eventuele bui. Als er een bui valt voor of tijdens een workshop, wachten we die even af. Daarnaast koop je natuurlijk wel tickets voor een outdoor festival, waarbij het ook een keer geen mooi weer kan zijn.

Zijn er lockers beschikbaar?

Nee, er zijn helaas geen lockers aanwezig.

Waar kan ik parkeren?

We hebben een groot parkeerterrein direct bij het terrein waar je gratis kan parkeren.

Wat voor een ondergrond heeft de dans area?

De ondergrond is van zand. Hier en daar zijn er ook plekken met betonnen ondergrond. Je kan dus op blote voeten dansen of bijvoorbeeld op sneakers.

(waar) zijn er toiletten?

Ja. De toiletten bevinden zich gescheiden naast de bar. Het gebruik ervan is gratis.

Hoe laat kan ik het terrein op?

Sta je op de camping? Dan kan je vanaf 12 uur je tent opbouwen. Heb je een fullpass (weekendpass) of een daypass? Dan kan je vanaf 13 uur het terrein op. Ontbijt je mee op zondag? Dan kan je vanaf 11 uur het terrein al op. Heb je een partyticket of partypass? Dan kan je vanaf 18 uur het terrein op.

Kan ik het terrein op en af?

Ja, door het tonen van je polsbandje, kan je iedere keer weer het terrein op.

Tickets & Munten

Kan ik een refund op mijn ticket(s) krijgen?

Dat is helaas niet mogelijk. Hiervoor verwijzen we je naar de algemene voorwaarden van de ticketprovider. We raden je aan om je ticket aan te bieden op de social media platformen of bij bijvoorbeeld Ticketswap,

Kan ik tickets aan de deur kopen?

Ja, dit is mogelijk, zolang de tickets nog niet zijn uitverkocht. Er gelden wel andere prijzen aan de deur. Kijk voor een overzicht op de pagina tickets.

Hoe betaal ik mijn eten en drinken?

Op LLOTB betaal je met muntjes die je het hele weekend kunt gebruiken. De muntjes kun je betalen met je pinpas/creditcard (Mastercard/VISA/Maestro) of contant. Je koopt de muntjes bij de check-in, direct bij de ingang van de beach.

Kan ik mijn munten aan het eind inwisselen?

Nee, dit is helaas niet mogelijk. Dit zal ook aangegeven worden bij de check-in.

Eten & drinken

Mag ik eten/drinken meenemen?

Nee, omdat er horeca stands aanwezig zijn, is eigen eten of drinken niet toegestaan op het terrein (met uitzondering van de camping). De aanwezige security zal dit bij de ingang ook controleren.

Hoe betaal ik mijn eten en drinken?

Op LLOTB betaal je met muntjes die je het hele weekend kunt gebruiken. De muntjes kun je betalen met je pinpas/creditcard (Mastercard/VISA/Maestro) of contant. Je koopt de muntjes bij de check-in, direct bij de ingang van de beach.

Kan ik op zondag ook van het ontbijt/brunch gebruik maken?

Dat is mogelijk als je een camping ticket of pass hebt, een weekend pass of een zondag day pass. Daarnaast heb je een breakfast ticket nodig. Deze kan je online of bij de check in kopen voor 12,5

Wat voor een eten is er verkrijgbaar?

We proberen ieder jaar in samenwerking met de keukenbrigade van Hofstede de Middelburg een afwisselend aanbod samen te stellen. Er zijn in ieder geval vers gemaakte pizza’s. Deze zijn inmiddels legendarisch.

Is er ook vegetarisch eten?

Ja, er wordt rekening gehouden met vegetariërs, echter zal dit niet zo uitgebreid zijn.

Camping

Welke ticket heb ik nodig voor de camping?

Als je er voor kiest op de camping te overnachten, dan bestel je een Festival & Camping Pass (2 nachten) of een Festival & Camping Ticket (1 nacht) per persoon. Voorbeeld: Je wilt met twee man in een tent overnachten, dan bestel je twee Passes of Tickets. Slaap je alleen in een tent dan bestel je één Pass of Ticket.

Is eten en drinken meenemen op de camping toegestaan?

Dat mag! Je kan het alleen niet meenemen naar de Beach, dat zal je begrijpen.

Is het toegestaan om te bbq-en op de camping?

Je mag een kleine BBQ meenemen op de camping. Zorg alleen dat je de andere happy campers niet tot last bent.

Wat voor een ondergrond heeft de camping?

De ondergrond is van gras.

Welke sanitaire voorzieningen zijn er op de camping?

Er zijn meerdere douchecabines die warm water hebben en er zijn toiletten. Mochten de toiletten bezet zijn, dan kan je ook altijd op de beach naar de openbare toiletten.

Is het terrein geschikt voor een caravan of camper?

Het is niet mogelijk om met een camper, caravan of vouwwagen op de camping te komen. Wel is het (zeer beperkt) mogelijk om op de aanliggende parkeerplaats te parkeren en daar te overnachten. Je krijgt dan wel toegang tot de camping waar je alle faciliteiten kunt gebruiken zoals douches en toiletten. Let op: er is geen stroom beschikbaar op de parkeerplaats. Neem voor reservering contact met ons op.

Kan ik met mijn auto bij de camping komen om uit te laden?

Nee dat is niet mogelijk. Maar de parkeerplaats is op loopafstand van de camping.

Hoe laat kan ik de camping op?

Je bent van harte welkom vanaf 12 uur.