Teachers

Jesus Willems weet hoe hij een feestje kan bouwen. Altijd bomvol energie, zweept hij het publiek op. Jesus komt met zijn danspartner, Ezra, een workshop bachata fusion geven.

Andre Arends is een topdanser en behoort tot de beste van deze generatie. NK kampioen, gevraagd voor workshops in NL en daarbuiten, zijn we blij hem er bij te hebben.

Damian is een geweldige danser uit Argentinië. Zijn stijl wordt getypeerd door onder andere coole snelle arm moves. En dat past perfect in de line up van LLOTB.

Joshua & Jalyssa zijn kizomba docenten van Castle of Dance en zijn voor het eerst bij LLOTB. Ze geven een smooth workshop urbankiz. Good to have them!

Nili en Cathy zijn de oprichters van Mi Zjilea in Hoogvliet (Rotterdam) en gespecialiseerd in Urban Kizomba. Ze weten een publiek te vermaken maar zijn ook scherp op techniek.

Sakis & Marta van Bachata Romantica komen weer naar LLOTB! Deze twee professionals wil je in de line up zien staan als je van Bachata Sensual houdt.

Brian Libier en zijn team van Salsaddiction komt voor de tweede keer naar LLOTB. Brian is meervoudig NL kampioen en Europees kampioen Salsa.

Geno en Steffie zijn de oprichters van Bachata Passion en graag geziene docenten. Fun Fact: Geno & Steffie zijn bij alle edities van LLOTB tot nu toe geweest.